Vi utför omfattande renoveringar och ombyggnationer i Jämtland

Vi har en bred kompetens inom alla ROT-tjänster; renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Vi älskar helt enkelt hus och brinner lite extra för äldre hus som berättar en historia. Att varsamt renovera, bygga om och vårda den byggnad du bor i är hållbart både för människa och miljö.

Byggnadsvård och renovering – ett hållbart val

Vi har ett stort intresse för byggnadsvård och kulturmiljöer och vet vad man får göra med äldre hus och inte. Under åren har vi haft möjlighet att ta oss an ett antal större renoveringsprojekt med fint resultat. Vi bygger med alla material men strävar alltid efter att använda den byggteknik och de materialval man gjorde när byggnaden uppfördes.

Finsnickeri och kluriga lösningar

Vårt mål är att skapa riktigt genuina resultat, som beställaren kommer att minnas oss för. Vi är specialister på finsnickerier och det lilla extra som förstärker husets karaktär. Vi åtar oss alla typer av kluriga uppdrag när det handlar om renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader av äldre hus, gods och gårdar.

Kulturhistoriskt värdefulla hus

Varje hus är unikt och att anpassa huset till kundens behov och samtidigt lyckas behålla husets själ och historia ser vi som en utmaning. Gammalt mot nytt – i en balans som alla blir nöjda med – där husets historia får chansen att leva vidare.

Hjälp med bygglov eller ritning

Vi kan verkligen det här med bygglov, bygganmälan, tillstånd och stadsplanering. Vi vet vad, hur och varför man får bygga på ett visst sätt – och varför man inte får göra det. Genom att skicka in rätt handlingar från början kan vi tillsammans korta ner bygglovsprocessen. Vi kan dessutom hjälpa till med korrekta ritningar till ditt projekt.