Vi bygger ditt lösvirkeshus utifrån dina idéer – ett hus som ingen annan har

Att bygga hus är ett av livets största och mest häftiga beslut. När du väl har bestämt dig har du redan tänkt, ritat, funderat och räknat en hel del på egen hand. Du vet vad du vill – och vad du inte vill – och vårt är jobb att lyssna och sätta oss in i dina idéer. Vi möter dig där du är och hjälper dig hela vägen fram till mål.

Det är din husdröm

Vi lägger ribban väldigt högt när det kommer till yrkesskicklighet, service och kvalitet – och vill att du som kund ska känna att du kan lägga ribban precis lika högt. Vi finns här för din skull, för att hjälpa dig att uppnå din husdröm.

Dina önskemål – vår expertis

Vi utformar huset efter dina önskemål. Tack vare lång erfarenhet av att rita och bygga hus kan vi dessutom bidra med tips på allt från planlösning och ljusinsläpp till materialval – allt för att ditt hus ska bli praktiskt och funktionellt i vardagen. 

Arkitektritade lösvirkeshus ­– alla möjligheter i världen

Vi bygger lösvirkeshus och är proffs på just det. Lösvirkeshus byggs på plats, bräda för bräda, därav namnet. Att välja ett lösvirkeshus är därför detsamma som att välja valfrihet – du kan utforma det exakt så som du vill, på ett sätt som passar din familj och era levnadsvanor. Tillsammans kommer vi fram till bästa tänkbara lösning.

Lösvirkeshus

Katalog- / Prefabhus

Hjälp med bygglov eller ritning

Vi kan verkligen det här med bygglov, bygganmälan, tillstånd och stadsplanering. Vi vet vad, hur och varför man får bygga på ett visst sätt – och varför man inte får göra det. Genom att skicka in rätt handlingar från början kan vi tillsammans korta ner bygglovsprocessen. Vi kan dessutom hjälpa till med korrekta ritningar till ditt projekt.