Fönsterbyte på Frösön – 140 enheter

Fönsterbyte på Frösön – 140 enheter

Under hösten har vi bytt fönster i en av Rydells Fastighetsförvaltnings fastigheter på Frösön. Totalt är det 140 enheter som har bytts ut och förutom att värdet på fastigheten ökar kommer både fastighetsförvaltaren och hyresgästerna att kunna njuta av flera andra fördelar med de nya fönstren.

De nya fönstren kommer att leda till en lägre energiförbrukning än tidigare och ger därmed lägre uppvärmningskostnader. De boende får dessutom ett varmare och behagligare inomhusklimat och kommer att märka av en lägre ljudnivå utifrån. Fönsterbytet är alltså både en ekonomisk, miljövänlig och trivselhöjande åtgärd för fastigheten!

Funderar ni på fönsterbyte i er fastighet?

Under åren har vi på Fjäls Bygg skaffat oss erfarenhet från över 4000 fönsterbyten och vi svarar gärna på alla de frågor som ni kan tänkas ha. Vi kan ge tips och råd kring vilken typ av fönster som passar just er fastighet, vad ni skulle vinna på ett fönsterbyte, vad ni bör tänka på inför fönsterbytet, vilka regler ni har att förhålla er till (t.ex. om det krävs bygglov), om det ska göras en översyn av befintlig ventilation osv.

Kontakta oss gärna för vidare diskussion om vad som gäller för er fastighet och vad det skulle kosta med ett fönsterbyte. Vi har avtal med fler olika fönsterleverantörer.

Vi fixar fönsterbytet året om – nästan!

Många oroar sig för att det inte går att byta fönster under vintern, men sanningen är att vi bara undviker att byta fönster under årets allra kallaste veckor. Resten av tiden går det hur bra som helst att byta dem både snabbt och smidigt. Som sagt, ring oss så berättar vi mer!

Några fördelar med att byta fönster

Fler projekt: